De beste e-learnings

voor de financiële sector

Stacks Image 9

+31 (0)85-0091939
hallo@artofbanking.nl

Wil je dat wij op maat een e-learning ontwerpen? Of wil je alleen ons platform gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op
 
 

Beleggen Basis

E-learning
Investering: € 99,-
 
Welkom bij de e-learning Beleggen Basiskennis.

16 thema’s
In totaal behandelen we 16 thema’s.  Elk thema bestaat uit een oriëntatieopdracht, een verdieping en een aantal oefenvragen. Je mag zelf kiezen in welke volgorde je de thema’s doorloopt. Elk thema in deze e-learning staat namelijk op zichzelf. Als je alle thema’s hebt doorlopen, volgt er een korte toets.

Oriëntatieopdracht
Met de oriëntatieopdracht test je jouw voorkennis over het betreffende thema. Door vooraf na te denken over wat je al weet, stimuleer en activeer je het cognitieve deel van je brein. Dat maakt het leren makkelijker. Je beoordeelt de door jouw gegeven antwoorden zelf, aan de hand van een modelantwoord.

Verdieping
De verdieping wordt per thema op twee manieren aangeboden: als tekst en als e-college. Jij bepaalt zelf welke weg jouw voorkeur heeft. De tekst en het e-college bevatten namelijk dezelfde informatie. De informatie is steeds zo beknopt mogelijk gehouden. Houd per thema rekening met een half A4’tje tot drie A4’tjes tekst per thema, wat neerkomt op een e-college van zo’n twee tot vijf minuten.

Sommige thema’s zijn net iets uitgebreider. Her en der zijn daarom bijvoorbeeld nuttige video’s toegevoegd of word je doorverwezen naar nuttige externe documentatie.

Vragen
Elk thema wordt afgesloten met enkele meerkeuzevragen over het thema. Je bent nog aan het leren, dus is het niet erg als je een vraag fout beantwoord. Na het beantwoorden van elke vraag volgt een uitgebreide feedback, zodat je dit kunt meenemen in jouw leerproces.

Afsluitende toets
Nadat je de 16 thema’s hebt doorlopen, volgt een korte afsluitende toets om te controleren of je de e-learning echt grondig hebt doorlopen. Deze toets bestaat uit vijf meerkeuzevragen, waarvan er drie goed beantwoord moeten worden. En – natuurlijk hopen we van niet – maar mocht je onverhoopt niet slagen voor de toets, dan kun je één keer herkansen. Uiteraard krijg je dan wel vijf andere vragen.

Certificaat
Als je de afsluitende toets met succes hebt afgerond en dus bent geslaagd, ontvang je direct een certificaat. Dit certificaat kun je downloaden als pdf-bestand en (desgewenst) uitprinten. We adviseren je om het certificaat direct te downloaden en op te slaan in een veilige map.

Toch twee keer gezakt
We gaan er natuurlijk niet van uit, maar mocht je niet slagen voor de herkansing, dan moet je je opnieuw inschrijven. Probeer dat te voorkomen door deze e-learning aandachtig door te nemen. Dat bespaart tijd, geld en de nodige frustratie.

Inschrijven
 
 

FEC (CDD/KYC) Basis

E-Learning
Investering: € 119,-
 
Leuk dat je overweegt om de CDD Basis e-learning te doen. Het doorlopen van de e-learning duurt 2 tot 3 uur.

Waar mogelijk gebruiken we de praktijk als uitgangspunt, waardoor de e-learning herkenbaar en praktisch toepasbaar is.

Elk hoofdstuk wordt voorafgegaan door een open oriëntatievraag om je voorkennis te stimuleren. De hoofdstukken sluiten af met een zelftoets bestaande uit twee vragen. De zelftoets geeft je inzicht in hoeverre je al klaar bent voor het afsluitende toets.

De volgende thema's komen aan bod:
  • de verschillende vormen van witwassen, inclusief praktijkvoorbeelden;
  • het witwasproces en de kosten die daaraan verbonden zijn;
  • terrorismefinanciering, de overeenkomsten en verschillen met witwassen;
  • Sanctiewet en sanctielijsten:
  • Nationale Sanctielijst Terrorisme
  • European Union Consolidated Financial Sanctions List
  • het CDD-proces met aandacht voor: het klantonderzoek, review en sanctiemaatregelingen;
  • de risico gewogen conclusie: MOT melden of niet;
  • wet, regelgeving en toezicht met een nadruk op: FATF, 5AMLD, Wwft, FIU, DNB en AFM.
  • Na afloop ontvangen je een certificaat van deelname waarmee je jouw vakbekwaamheid voor deze module kunnen aantonen.

De afsluitende toets bestaat uit 10 vragen waarvoor je een score van 70% moet behalen om te slagen. Dat betekent concreet dat je 7 vragen goed moet beantwoorden. Je krijgt maximaal één herkansingsmogelijkheid.

Inschrijven


AoB CRKBO

Eaglelaan 174 | 8241 AP Lelystad | Nederland
085-0091939 | hallo@artofbanking.nl
KvK: 82233217
Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Examenreglement

🍪🍪🍪