Leren doen we samen

Opleidingsinstituut voor het bank- en effectenbedrijf

Masterclass Instant Payments

Het is bijna zover: vanaf 2019 worden betalingen 24/7 binnen 5 seconden afgewikkeld. Dat is een hele vooruitgang, want nu duurt het afwikkelen van een betaling nog een dag. En in het weekend gebeurt er helemaal niets. De manier waarop we ons betalingsverkeer organiseren, wijzigt ingrijpend!

Inhoud van de masterclass
Tijdens deze masterclass leer je wat er allemaal onder de motorkap van ons betalingsverkeer verandert. We nemen je mee in het transformatieproces van SEPA Credit Transfer naar SCT Instant en gaan daarbij in op de rol van EPC, Target (TIPS), EACHA en equensWorldline. Verder staan we stil bij de verschillende standaarden en hoe Nederlands daar op positieve manier van afwijkt.

Voor wie?
Deze masterclass is onmisbaar voor iedereen die up-to-date moet zijn op het gebied van betalingsverkeer, zoals bijvoorbeeld clearing & settlement specialisten, betaalspecialisten, back-office medewerkers, medewerkers operations, compliance professionals, programmeurs en ontwikkelaars, ICT professionals en toezichthouders.

Wanneer?
De masterclass wordt op 17 december gehouden in de omgeving van Utrecht en op 20 december in de omgeving van Amsterdam. Beide masterclasses zijn van 16:00-20:00. De masterclass is inclusief maaltijd, koffie en thee.

Interesse?
Neem contact met ons op via 0320-263964 of hallo@artofbanking.nl

Direct inschrijven?
Kijk op Springest voor ons actuele open aanbod.

Wij gebruiken cookies, maar alleen om de website optimaal te laten werken.