ESMA Adviseren voor Wft Pensioen


Deze e-learning behandelt alleen de MiFID II / ESMA richtsnoeren die niet gedekt worden door de eindtermen van Wft Pensioen. Samen met je diploma Wft Pensioen voldoe je na het succesvol afronden van deze e-learning aantoonbaar aan de nieuwe MiFID II / ESMA eisen en mag je blijven adviseren over standaard beleggingsoplossingen.Niveau
Het niveau van deze e-learning is MBO+

Lengte
Deze e-learning bestaat uit 21 leerblokken.

Doelstelling
Voldoen aan de vakbekwaamheidseisen van de ESMA Adviseur Standaard.

Doelgroep
Adviseurs Wft Pensioen.

Voorkennis
Een geldig diploma Wft Pensioen.

Vrijstellingsbeleid
Geen

Studiebelasting
Ongeveer vier uur, afhankelijk van kennis, ervaring en opleidingsniveau.

Studiemateriaal
Al het benodigde studiemateriaal is opgenomen in de e-learning en wordt digitaal verstrekt. Het studiemateriaal bestaat uit tekstblokken, hoorcolleges, videomateriaal, casuïstiek, oefenvragen en verdiepende links naar externe bronnen op internet.

Voorwaarden en kwalificaties
Sinds 2018 moet iedereen die adviseert over beleggen voldoen aan de nieuwe ESMA-richtsnoeren. Deze e-learing kwalificeert voor de ESMA-richtsnoeren in combinatie met een geldig diploma Wft Pensioen.

Certificaat
Na het succesvol doorlopen van de e-learning ontvang je een certificaat waarmee je aantoonbaar voldoet aan de nieuwe ESMA-richtsnoeren. Mocht het je niet lukken om de e-learning succesvol te doorlopen, dan is er mogelijkheid tot herkansing.

Direct inschrijven

Meer informatie?
Neem contact met ons op via 0320-263964 of hallo@artofbanking.nl

Wij houden van 🍪