ESMA Institutioneel voor CFA III & VBA Examentraining


Als jij adviseert over beleggen, dan is het belangrijk om aan te tonen dat je vakbekwaam bent. En als je professionele klanten adviseert, dan is het ESMA-programma van de VU je leidraad. Na het doorlopen van een e-learning moet je een examen afleggen en als je daarvoor slaagt, dan kun je jezelf inschrijven in het betreffende register van DSI. Vanaf dat moment bent je aantoonbaar vakbekwaam.

Een e-learning is voor veel mensen echter niet de ideale manier van leren. Er is weinig interactie en er is geen mogelijkheid tot het stellen van vragen. De feedback is erg beperkt. Bovendien is de e-learning in het Engels.

Ervaar jij dat ook? Dan is onze offline examentraining de manier om je succesvol voor te bereiden op het examen van de VU.

Inhoud
Tijdens de offline examentraining komen alle thema’s van de e-learning aan bod. We staan daarbij voornamelijk stil bij knelpunten die jijzelf ervaart. De examentraining is interactief. Er is veel ruimte voor vragen en discussie. Daarnaast oefenen we veel casuïstiek en sluiten we de training af met een representatief oefenexamen.

Niveau
Het niveau is HBO+

Lengte
De examentraining duurt een dag.

Doelstelling
Onze doelstelling is om jouw DSI-registratie mogelijk te maken!

Doelgroep
Iedereen die klanten adviseert over beleggen. De klanten zijn voor de MiFID gecategoriseerd als professionele klanten.

Voorkennis
De afgelopen 5 jaar ben je minimaal 12 maanden actief geweest met het adviseren of informeren over beleggen.

Studiebelasting
10 uur, afhankelijk van je voorkennis en opleidingsniveau.

Studiemateriaal
Het studiemateriaal bestaat – naast het materiaal van de VU dat je sowieso moet afnemen – uit een uitgebreide digitale hand-out die je als samenvatting kunt gebruiken. Daarnaast ontvang je een examenbundel waarin de vragen gecategoriseerd zijn naar thema.

Informatie
Voor meer informatie neem je contact met ons op via 0320-263964 of hallo@artofbanking.nl.

Direct inschrijven

Wij houden van 🍪